PBSoccer toernooi bij de Open Dag van PBSoccer

3 september 2019

Beste trainer/coach/leider,

Wij zijn met PBSoccer bezig om een Open Dag te organiseren op zondag 8 sept van 09:00 t/m 13:30 in Borne bij voetbalvereniging BZSV de Blauwwitters.
Waarom bij BZSV de Blauwwitters? Dit is namelijk onze thuisbasis voor de Voetbalschool elke zondag en die start alweer op zondag 22 sept van 09:45 t/m 11:00.

Waarom benaderen wij jou als trainer/coach/leider? Naast dat wij de Open Dag organiseren met verschillende voetbalactiviteiten op het voetbalcomplex. Denk hierbij aan een snelheidsmeter, smartgoals, ledsreact, spellen van FIFA skill Games uit het spel FIFA, Voetbal Rodeo, Voetbalboarding en nog veel meer.
Er worden suikerspinnen en popcorn verkocht voor een reduceert tarief.
De kantine van BZSV de Blauwwitters zal open zijn voor iedereen die langs komt en/of deelneemt aan het toernooi.

HET PBSoccer TOERNOOI…Ja, u leest het goed!

Wij sturen u deze uitnodiging omdat wij graag uw vereniging/team(s) van de leeftijdsgroep O8 t/m O12 willen uitnodigen voor een toernooi tijdens de Open Dag.

Het toernooi is voor de leeftijdsgroepen O8, O9, O10, O11 en O12. Iedereen zit inmiddels al wel in het bekerprogramma en zal ook op zaterdag 7 sept een bekerronde hebben. En wat is dan gaaf om de dag naar de bekerwedstrijd korte wedstrijdjes te spelen. Zeg nu zelf Wat vinden ze het leukste om te doen? Voetballen, een toernooi spelen en met een beker naar huis te gaan!

Elk team gaat namelijk met een beker naar huis!!!

Het is een toernooi voor de Fun en er worden korte wedstrijdjes gespeelt. Minimaal 3 wedstrijdjes. Wij proberen teams op niveau in te delen qua poule, dit is afhankelijk welke teams zich natuurlijk aanmelden. Daarnaast kunnen de kinderen voor of naar het toernooi deelnemen aan verschillende activiteiten die allemaal aanwezig zijn bij de Open Dag van PBSoccer. Het toernooi zal per leeftijdsgroep verschillende tijden hebben dat het eindigt en het betekent dus ook niet dat uw team vanaf 09:30 t/m 13:30 aanwezig moet zijn.

Een totaal beeld van het tijdschema kunnen wij nog niet geven. We kunnen wel mededelen dat we rond +/- de eerste wedstrijd laten starten om 09:30 en dat is naar onze mening een schappelijke tijd.
Afhankelijk van de aanmeldingen voor het toernooi kunnen wij een tijdschema ga invullen. Zodra het toernooi vol zit is het ook VOL en kunnen wij helaas geen teams meer ontvangen.

Dit heeft te maken met de capaciteit qua velden en wij zullen telkens aangeven wat er nog mogelijk is qua deelname.

Hopelijk heeft u vereniging/team interesse om deel te nemen aan het PBSoccer toernooi bij de Open Dag van PBSoccer. Uiteindelijk zullen we vrijdag definitief iedereen antwoord geven of de Open Dag doorgaat. Dit is namelijk afhankelijk van deelnemende teams.
Aanmelden kan doormiddel van een mail (inschrijven@pbsoccer.nl) of een app (06 42 83 99 35) te sturen met vermelding van contactpersoon, vereniging, team en klasse.

Wij hopen van u te horen.

PBSoccer Team
We’re Working On The Future
www.pbsoccer.nl

meer interessante berichten

Onze partners

Zin in een zomerkamp?

Wij zorgen voor een onvergetelijke tijd!

Inschrijven
×
Akkoord